התייעצות לקראת ניתוח בעמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/09/2009 | 22:55 | מאת: אילן

שלום רב, אני בן 28 ובחודש האחרון אני עובר מסע של חוות דעת כדי שאוכל להחליט בלב שלם מי אני רוצה שינתח אותי. אני זקוק לקיבוע של בין 2 ל 3 חוליות בצוואר (תלוי איזה רופא שואלים) ואני מאוד מתלבט וחרד מהנושא. כרגע יש לי 2 מעומדים : 1. ד"ר נחשון קלונר 2. פרופ' יגאל מירובסקי שניהם טוענים שאני חייב לעבור את הניתוח בהקדם, הראשון טוען שנכון לקבע 3 חוליות בעוד השני טוען שנכון לקבע 2. אני מאוד מאוד בהתלבטות והייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת מאנשים שעברו אצל רופאים אלו ניתוחים מסוג זה. המון תודה! אילן

13/09/2009 | 15:58 | מאת: BENO

אילן שלום,, אני עברתי קיבוע בעמוד שידרה צווארי באסף הרופא אצל הצוות המקצועי של המחלקה.היריעה קצרה מלספר את הנושא,,באם תרצה לשמוע ,,אתה מוזמן להתקשר, 0547313122

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה