ד"ר ליאור בוקר טוב מבקש יעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/09/2009 | 10:46 | מאת: אני

האים אוכל לקבל ייעוץ אני סובל מזה כשנתיים וזה לאחר אבחנה מהיצרות קשה של ע. השידרה התחתון וזה גורם לי לקשיים וכאבים מרובים האים עקב עצם הידיעה שזה המצב יכול להחמיר את התגובה שלי לאותה בעייה ? וזה יכול לגרום לי לקשיים עצומים בהליכה ובעמידה בכלל,אני לא צעיר אני בן 62-3 אני זקוק לעיצה מה עלי לעשות ? אני מוכן לעשות הכל מילבד ניתוח שכידוע יש בו סיכון מה, ההליכה קשה לי מאוד ואני נעזר או בקביים ואו ברולטור וכמו כן העמידה לאורך זמן כלומר כחצי דקה ויש לי תחושה של מעין הליכה על צמר גפן ברגל הימנית והשמאלית שלי

לא אוכל לתת שום הכוונה באופן וירטואלי ללא בדיקה מסודרת ומעבר על הדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה