פגיעה בחוליות C5 C6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/08/2009 | 22:12 | מאת: ורד

שלום, לפני מספר שעות אבי קיבל פגיעה קשה בעורפו ובגב וכעת נמצא בטיפול נמרץ בבי"ח איכילוב. ערכו לו בדיקת סיטי והממצאים: ספינל שוק + פוסטריאור דיסלוקיישן חוליות C5 C6 הוא מטופל בשעות אלה בסטירואידים וללא חש את שני רגליו וידו הימנית.הרופאים עדיין לא החליטו בדבר הניתוח. האם לא כדאי לדרוש בדיקת MRI? אם מי ניתן להיוועץ טרם ההחלטה על הניתוח ומה ההשלכות? אשמח לקבל הנחיות למצב זה. תודה.

אין צורך בד"כ בבדיקה כזו אלא אם יש ספק לגבי הצורך בניתוח, או בגישה הניתוחית ( קדמית או אחורית) להוועץ עם הרופאים שאמורים לנתחו באיכילוב .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה