13 שנה אחרי ניתוח סקוליוזיס@@

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/08/2009 | 14:41 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 26 עברתי לפני כ13 שנה ניתוח סקוליוזיס - כיום אני נתכוננת להתחתן - רציתי לשאול האם עצם שעברתי ניתוח יש לי עד היום מוטים בעמוד השדרה יכול להשפיע על : תקופת הריון האם אסבול אז מכאבים בעיות וכאבי גם ? בנוסף האם ישנו סיכוי שאביא ילדים עם אותה בעיה ?אם כן מה הוא אחוז הסיכוי לדבר זה ? אשמח ואודה לך לתשובה מהירה תודה מראש

לא בהכרח שתסבלי מכאבים בתקופת ההריון לגבי ילדים עם עקמת להורים עם עקמת- לא ידועה גנטיקה מסודרת בענין זה אך יש עליה בשכיחות יחסי לאוכלוסיה שאין לה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה