סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/08/2009 | 20:40 | מאת: מישהי

ד"ר ליאור, כתבתי לך שעברתי ניתוח על רקע סקוליוזיס לפני 7 שנים, ושמו לי מוטות לכל אורך עמוד השדרה..אמרת לי שלא מומלץ להוציא את המוטות. אפשר לשאול למה?

אין אין מטרה ספציפית שלשמה מוציאים את זה- לשם מה לעבור עוד ניתוח ?

13/08/2009 | 17:29 | מאת: מישהי

הקיבוע נורא מפריע לי מבחינה אסטתית, ומבחינה תנועתית...אני רק רוצה לדעת אם במידה ואני כן ארצה לעבור ניתוח נוסף, האם העקמת יכולה להתפתח שוב מאחר שאין לה מה שיגביל אותה? והאם הכאבים שאחרי הניתוח להוצאה הם אותם כאבים כמו של ההכנסה? חשוב לי מאוד לדעת תודה רבה לך על התשובות!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה