שאלה ועזרה ?!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/08/2008 | 00:45 | מאת: אבי

שלום רב דר . אני סובל מזה כ14 שנה מבעיות וכאבים בגב . התלונות העיקריות 1. כאבים חזקים בכיפוף הגב ובחזרה. 2. לחץ ואי תחושה ברגל הימנית מצד החיצוני עד הבוהן וכאבים. 3. חום ושורף בכף רגל ימין ובאצבעות . 4. קשיים בהטלת השתן ושורב . 5. כאבים בישבן מצד ימין ובאשכיים . עשיתי בדיקת MRI לפני שבוע והתוצאה היא : בגובה L4-L5 בלט דיסק אחורי קמור שטוח עם לחץ בינוני על קדמת השק התקאלי . בגובה L5-S1 סקרליזציה דו צדדית . דיסק וסטיגיאלי ללא בלט . מבקש הסבר על הבעיה שאני סובל ממנה והמלצות . והאם התלונות

הממצאים בבדיקת MRI מצביעים על לחץ כלשהוא ממקור דיסק על שק העצבים בגובה 4-5 לא אוכל לתת המלצות לטיפול ללא בדיקתך ובדיקת ה MRI

17/09/2008 | 18:33 | מאת: אחמד

עשיתי ןתוח לפוי שוה עמוד השדרה 2\3 המתצ החמיר הקרוה רגלימ כבות רגלימ קשילי בהליךה בעמידה לחתץ בכות רגלימ ממלאתץ ותוח 4\5

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה