שאלה לגבי חוליה d5..

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/08/2009 | 01:06 | מאת: אתי

שלום רב, דר' ליאור מרום. קיבלתי תוצאת בדיקה של מיפוי עצמות ואני מצטטת: מיפוי עצמות כל גופי עם tc-99m-mdp: הודגמה קליטה מוגברת מוקדית בחוליה d5 מימין-טראומה? תהליך גרמי אחר? לקורלציה רנטגנית ולמעקב. כמו כן הודגמה קליטה מוגברת בחיבור הקרפו-מטקרפלי 1 בכף היד משמאל, על רקע אוסטיאוארטריטי. אודה ל"תרגום" והסברים לגבי תוצאות אלו. אני אשה בת 52 בריאה בד"כ ואודה לתשובות והסברים. בכבוד רב, אתי

קליטה בבדיקה כזו משמעותה לא ברורה וצריך לדעת מדוע הוזמנה הבדיקה הזו. יכול להיות חבלה, גידול, שינויים ניוונים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה