ערב טוב, שוב שאלת הבהרה עמ"ש צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2009 | 21:44 | מאת: גלית

ד"ר יקר בהמשך לתגובתך,יש לי מועד מפגש עם רופא אורטופד בשבוע הבא וזו הסיבה שפניתי אליך היום על מנת לקבל התרשמותך המקצועית ממצאי ה CT שממנו ברור שיש ממצא אך חומרתו לא ברורה לי, כלומר: בשפת העם זו "פריצת דיסק"? האם במצב של החמרה סימפטומטית יש אינדיקציה לנתח? (על פי ממצא CT עמ"ש צוואר C5-C6 :שינויים ניווניים במבנה הגרמי. היצרות נקב בין חולייתי דו-צדדי. קוטר קדמי אחורי, תעלה ספינלית הגרמית תקין. בקע דיסקי אחורי גדול גורם ללחץ על השק התקאלי.) אשמח לתגובתך, בכבוד רב ובברכת סופ"ש נעים.

שוב , ובפעם האחרונה. לא ניתן לקבל יעוץ ברמה שאת שואלת דרך אינטרנט ללא בדיקה ומעבר על ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה