דיסקטומה בעד או נגד?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/07/2009 | 18:36 | מאת: שי

מזה כחצי שנה כאב גב תחתון מקרין לגפה תחתונה ולעכוז וחוסר תחושה בכף רגל.הגבלה בתנועות כיפוף של ע"ש מותני סקוליוזיס אנטאלגית לשמאל רגישות S1- L5.כח גס והחזרים תקינים.ירידה בתחושה בגפה ימנית תחתונה בפיזור S1.לסג חיובי מימין.צילום ע"ש מתני היצרות רווח חוליתי L5-S1 וכן סקוליוזיס לשמאל.ב CT של ע"ש מתני נראית פריצת דיסק גדולה בגובה L5 - S1 עם לחץ על השק ןעל שורש S1 מימין מופנת למרפאתגב בשאלת של דיסקטומה

אין כאן כלל שאלה של " בעד או נגד". הרי לא מדובר במשאל לקניית מכנסים. תבדק\י על ידי מומחה עמוד שדרה שיציע מה לעשות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה