כאבי גב לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2008 | 21:30 | מאת: כרמל א

ערב טוב יש לי שאלה מזה מספר שנים יש לי כאבי גב בשנה האחרונה המצב החמיר ואני מתפקדת אלה תוצאות סי טי עש מותני עצי פריצת דיסק5 -4 l לחץ על שורש l 4 וכן שינויים פצאטרים פריצת דיסק l 3 -4 עם לחץ על שורש l -3 בקע דיסק מרכזי l5 s1 עם לחץ מתון על השק הדורלי ושורש 1 s שינויים פצאטרים ניווניים היפרטרופים, בעיקר מימין בלט דיסק אחורי צידי שמאלי בגובה3 -2 lהמשיק לשורש 2 - l far lateral יש לי כאבים עזים בצד השמאלי ממצב של ישיבה לעמידה אני ממש מכופפת וכן במיטה אני יכולה להסתובב גם כאשר אני קמה הכאבם מאוד חזקים קיבלתי 3 זריקות אפדורליות ודבר לא עזר יש לי נימול ברגל ובאצבע הרגל האם ניתוח יכול לעזור ואם אוכל לקבל הסבר פירוש סי טי

הממצאים ב CT מצביעים שישנה בעיה כלשהיא, אך על מנת לקבוע האם את זקוקה לניתוח אצטרך לבדוק אותך ואת ה CT בעצמי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה