עצם הזנב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2008 | 17:11 | מאת: אורלי

שלום!!! אינני יודעת אם אני פונה למקום הנכון....אם לא אשמח אם תפנו אותי לאחד כזה. לפני כ11 שנה שברתי את עצם הזבנ שלי...הלכתי למספר אורטופדים שלא ידעו מה לעשות (כולם בצפון הארץ). עצם הזנב כרגע נורא מפריע לי אני לא יכולה לשבת הרבה זמן והוא גורם לאי נוחות וכאבים. בביקור האחרון שלי אצל אורטופד חדש הוא אמר שניתן לבצע מניפולציה דרך פי הטבעת אך לא בטוח שהיא תחזיק הרבה זמן מעמד וייתכן כי עצם הזנב יחזור שוב למקום הלא נכון...וכשבאתי אליו לביקור נוסף הוא אמר לי שהוא חשב על זה שוב והוא לא רוצה לעשות את המניפולציה. שמעתי שניתן לבצע ניתוח להוצאת עצם הזנב לגמרי. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מיואשת..אשמח אם תוכל לתת לי עצה להמשך...המון תודה מראש!!!!!!

מניפולציה ניתן לעשות רק בשלב האקוטי, לא 11 חודשים לאחר מכן ,שכן ישנו סיכון גבוה לקרע באמפולה. על מנת לקבוע האם צריך ניתוח- אצטרך לראות אותך בליווי צילומים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה