שברים בחוליות T7 T8

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/06/2009 | 21:52 | מאת: דני

ערב טוב ד"ר אני דני בן 26 היתה לי תאונת דרכים שבה שברתי חוליות T7 וT8 עברתי ניתוח שבו שמו לי קיבוע,למזלי חוט השדרה והמעטפת שלו לא נקרעו אלא נוצר עליהם לחץ עקב הפגיעה. הלחץ הוסר בניתוח עצמו ולאחר מכם שמו לי את הקיבוע היום לאחר חודשיים אני עדיין לא שולט בצרכים אך יוצא לי שתן בצורה טבעית ללא שליטה וללא כל התערבות חודרנית (צינתורים) ואף לעיתים ישנה זיקפה באיבר המין שנגרמת כתוצאה ממגע ישיר עם האיבר(לא זיקפה מלאה) השאלה שלי האם אילו סימנים כלשהם להתעוררות של הגוף מהטראומה שחוויתי? כמובן עד כמה שידוע עד כה עד היום עברתי בדיקת CT,ונכון להיום האם היית ממליץ לי לעשות גם בדיקת MRI?? תודה רבה

יתכן שכן, לא ניתן לדעת זאת בוודאות אלא עד לתקופה של כשנתיים מהארוע- שזה הזמן המקסימלי לסיכוי להתאוששות עצבית. לא נחוץ לדעתי בשלב זה לבצע MRI.

19/05/2013 | 22:30 | מאת: kamila [email protected].

מה אפשר לעשות כיצד ניתן לטפל בפריצת דיסק בחוליות t7 t8

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה