ניתוח בגיל 79

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/08/2008 | 22:38 | מאת: תחיה

אני סובלת מהרדמות הרגליים בהליכה כתוצאה מחוליה שזזה באל 4 5 וגורמת להצרות בין החוליות. האורטופד לא ממליצ על ניתוח ואילו רופא אחר בעד ניתוח- לטענתו אני בת 79 אבל בריאה ללא לקיחת כדורים בכלל . מה דעתך לגבי הסיכון בניתוח? והאם אי אפשר להיעזר בכדורי ארגעה לכאב. ואילו כדורים אתה ממליצ לנסות לבלוע כדי להקל על הכאב היומיומי

דעתי לא קובעת בענין סיכון ניתוחי- לשם כך ישנה מרפאה טרום ניתוחית בכל בית חולים והרופאים המרדימים שבמרפאה זו, הם שקובעים מה הסיכון הניתוחי , אם קיים וכמה. לשאר שאלותייך- אנני יכול לענות מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה