בדיקה נוספת לאחר m.r.i.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/05/2009 | 12:35 | מאת: עדנה

שלום לך ד"ר מרום, ביקרתי אצלך במרפאתך ברמב"ם לפני כשבועיים וביקשת שאבצע בדיקת .אמ.אר.אי.ובכן היום ביצעתי ואפילו יש לי גם תשובה ביד, וישנם ממצאים שאני בודאי לא מבינה את משמעותם, והכי חשוב שהכאבים מאוד חזקים,וקשה לי מאוד לעמוד בהם. איך אני אוכל לקדם את התור אליך, האם אוכל לדבר איתך טלפונית , אם כן אבקש את תגובתך באמצעות המייל שלי, מאוד מודה לך מראש ומקווה שתבין שהכאבים שלי הם חזקים מאוד, ואינני מסוגלת לחכות הרבה זמן . תודה לך מראש ושבת שלום עדנה

עדנה שלום היות ואני רואה בממוצע בין 80-100 איש לשבוע, אנני זוכר את המקרה שלך. תורים למרפאות החוץ נקבעים דרכם ואין לי שליטה על כך- מדובר במרפאה ציבורית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה