כאבים עזים בגב - האם יש צורך בניתוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/04/2009 | 14:17 | מאת: עדי

שלום לך ד"ר מרום, שמי עדנה ואני תושבת הצפון, בשבוע שעבר סוף סוף הגעתי לבדיקת c.t. עמוד שדרה מתני- ופרק ירך, ובכן בבדיקה השניה שהיא פרק ירך הכל נראה לחלוטין בסדר, אבל בבדיקת עמוד השדרה מתני ,התוצאות נראות לי מאוד משמעותיות והרופא אמר לי שיתכן ואצטרך לעבור ניתוח, התשובה היתה בלטים דיסקלים דיפוזים קלים ושינויים ניווניים עם היצרות קשה של תעלת השדרה בין הגבהים l2-l5 וקלה בין החוליות L1/2 ו-L5/S1 ,והנמכת גוף החוליות L1 ו-L2 אודה לך מאוד מאוד אם תתן לי תשובתך בהקדם, ומה עלי לעשות כי הכאבים מתגברים בכל תזוזה שלי, ואין לי כבר כח לסבול כל כך הרבה כאבים. שוב תודה לך על תשובתך בהקדם. עדי

אנני יכול לתת תשובה על סמך ציטוט בדיקות. יעוץ ניתן בדרך פורמלית: לאחר בדיקתך ובדיקת ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה