החלפת סחוס חוליות סי 3-4

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/03/2009 | 19:51 | מאת: דויד

בעברי קיבוע חוליות סי 5-6, (3 שנים) . בשנה וחצי האחרונות החמרה שוב , על פי mri חוליות סי 3-4 ציטוט פיענוח :"בלט דיסק אחור פארא מדיאני מימין עם עיבויpll הסמוך, לוחץעל קדמת השקומשיק לחוט השדרה מלפנים", כאבי צוואר, יד ימין, שריפה צריבה , אגודל, אצבעות ,כף יד. על פי המלצת פרופסור פלומן הפתרון הוא החלפת סחוס ולא קיבוע נוסף. כי קיבוע נוסף יגרום בעתיד בעייה עם חוליות 4-5 , שאלתי האם בית החולים מתמחה בניתוחים מאין אלו.מה דעתך כמומחה בנושא. בתודה ובברכה ברייר דויד.

לאיזה בית חולים כוונתך? לא אוכל להביע דעה מבלי שאבדוק אותך ואבחן את ה MRI

25/03/2009 | 21:45 | מאת: דויד

לשאלתך, בית חולים רמבם. לציין שעברתי שאיבת דיסק וגלי רדיו אך אין שינוי בmri גם לאחר כל זאת. תודה שוב.

26/03/2009 | 08:06 | מאת: דויד

תודה. "החלפת סחוס" זה מה שהבנתי. החלפת דיסק . תודה על תשובתך המהירה. דויד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה