צילום עמוד שדרה מלא בעקבות עקמת מותנית לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/10/2013 | 06:10 | מאת: אבי

שלום, אני חייל בן 21 ובתקופה האחרונה אני סובל מכאבי גב ואי נוחות, אני עקום מבחינה ויזואלית, ואני דורך תקופה ארוכה על רגל אחת יותר מהרגל השניה (יש נשיאת משקל שונה בגוף),זה נראה כאילו יש לי רגל קצרה מהשניה. לאחר ביקור אצל מומחה נמצאו הממצאים הבאים: low back pain with lumbar scoliosis ,atrophy of his left calf,bilateral positive hoffman reflex המומחה הפנה אותי לצילומי עמוד שדרה מלא, וMRI בMRI נכתב: סקוליוזיה מתנית ניכרת קעורה לימין. שמורל בלוחית קצה עליונה קדמית של החוליה L5. פרוטרוזיות דסקליות עדינות,שמהותית ביניהן הינה מוקדית בנקב השמאלי בגובה L2-3 . לא נראית אמפרסיה ברורה על שורש העצב במעברו בנקב. והכי חשוב מבחינתי: לינק לצילום של עמוד השדרה: http://img534.imageshack.us/img534/5052/zba=osa.png התור שלי למומחה הוא בעוד תקופה ארוכה ובינתיים אני מבקש שתעזור לי לפענח את הצילום.. מה הדרגה של העקמת? מה המעלות? הבנתי שהעקמת שלי לא מאוזנת , מה זה אומר? אשמח לקבל את דעתך על הצילום ושאר הממצאים שכתבתי.. איך אתה חושב שצריך ללכת מפה? איך ניתן לטפל בזה? לדעתך יש צורך בניתוח? תודה רבה

13/10/2013 | 06:11 | מאת: אבי

הקישור הקודם לא יצא טוב: http://img534.imageshack.us/img534/5052/zosa.png

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה