הפנייה לרפואה משלימה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/09/2013 | 18:24 | מאת: יאיר

שלום. האם אורטופדים מכירים בטיפולים ברפואה משלימה בכאבים בע.שדרה צווארי האם יש טיפולים מועודפים במקרה כזה . האם יש שיקולים להפנות או לא להפנות לרפואה משלימה ואם כם אלו הם השיקולים . האם טיפולים משלימים יכולים להקל על הכאבים כאשר לאדם יש מספר בלטים (בקע) ב: 4-5C, 5-6C עם היצרות תעלת השורש בע.שדרה צווארי כאשר הסובל עבר מספר רב של טיפולים פיזוטרפיים. תודה

שלום, טיפולים שמרניים טובים כאשר אין צורך לבצע כירורגיה. לגבי תועלת- לא הוכח שום דבר עפ"י הספרות הרפואית העדכנית המקובלת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה