פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/07/2008 | 16:37 | מאת: מאיר

אני סובל מפריצת דיסק בצואר C5-C6 כ 4 חודשים. ביצעתי כ - 12 טיפולים אצל כירופרקט וכן 6 טיפולי פיזיוטרפיה. יש לי כאבים בתנועות מסוימות בכתף וזרמים ביד ימין. שבוע שעבר ביצעתי MRI ולהלן תוצאות הבדיקה: הודגם בלט דיסק פרוץ בגובה C5-C6 עם לחץ על השק ועל מוצא שרוול השורש מימין אותות תקינים מחוט השידרה. אותות תקינים ממח עצם חוליתי. יתר המרווחים תקינים. רציתי לשאול: 1. מה הכוונה לחץ על השק ועל מוצא שרוול השורש. 2. האם הלחץ על השק יסתיים ובדרך כלל כמה זמן זה לוקח. 3. האם חייב ניתוח במקרה כזה. 4. איזה סוג טיפול מומלץ. תודה.

לחץ פרושו ,פשוטו כמשמעו- הדיסק לוחץ על העצב. לחץ לא מסתיים, אלא במקרים מסוימים הגוף "לומד" להסתדר עם זה. לא אוכל לחוות דעתי לניתוח או טיפול אחר מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה