לפני ניתוח עמש"צ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/09/2013 | 07:34 | מאת: ציון

שלום רב, לפני שנה וחצי עברתי MRI. מודגמים מנח,מבנה ואותות תקינים של החוליות.שינויים ניווניים דיסקוגניים מלווים בשינויים ניווניים גרמיים בפאסטים ומפרקים אונקוורטבילייםץמודגמת היצרות התעלה מ-C3-4 עד C 5-6. בגובה C 6-7 : ללא לחץ על החוט ,היצרות פורמינלית בינונית דו צדדית,משמאל קשה יותר.החוט הפרוקסימלי ודיסטלית לC7 תקין. לסיכום:היצרות התעלה קלה ב C3-4 C 4-5 ,קשה ב C5-6 עם מיאלומלציה דיפוזית.היצרויות פורמינליות כמתואר. יש לי זרמים מטורפים תמידיים בכל כף יד ימין עד המרפק. הייתי אצל שני רופאים המליצו על ניתוח צווארי קידמי. מה משמעות הניתוח והאם אחרי הניתוח ייפסקו הזרמים ביד ואוכל לתפקד כרגיל? האם הניתוח הכרחי במצב המתואר?

שלום, אם הניתוח יצליח- יפסקו הכאבים. משמעות ניתוח -עלייך היה לקבל הסבר ממי שהציע לך אותו ...... האם הניתוח הכרחי- אוכל לומר לאחר שאבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה