ניתוח לקיבוע חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/07/2013 | 17:50 | מאת: אורלי

שלום רב, אני סובלת כבר מעל 10 שנים מכאבים כרוניים בגב. לאחרונה יש החמרה בכאב וירידה משמעותית ברמת איכות החיים.האורטופד שמטפל בי בשנים האחרונות חושב שהגיע הזמן ללכת לניתוח. בבדיקת MRI נמצאה היצרות קשה של המרווח הבין חוליתי וניוון דיסקוגני. אני בת 44, האם יש סיכוי להחלמה או שיפור המצב ללא התערבות ניתוחית?האם ניתן להימנע מהניתוח? או שזה סתם דחייה של הקץ ובסופו של דבר אגיע לניתוח וזה רק שאלה של זמן? אודה לתשובתך.

אורלי שלום, הצרות מרווח אינו סיבה לניתוח. צריך להבין לעומק מה סיבת הכאב וממה הוא נובע

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה