כאבי גב וניתוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/07/2013 | 00:54 | מאת: רוני

שלום אני בן 26 יש לי סקרואיליאטיס. מפרק רגל שמאל מהאגן עושה קליקים וכאבים. יש לי 2 בלטי דיסק הכל בנתיים לפי MRI. בעבר בוצע מיפוי עצם ולא אמרו לי שיש לי בעיה במרכז הגב אלא רק בגב התחתון. כיום אני סובל משרירים תפוסים במרכז הגב וכאבי גב תחתון. במידה ויש לי היצרות תעלה במרכז הגב או גלישת חוליות היו רואים את זה במיפוי עצם? האם יש ניתוח זעיר אותו אפשר לעשות? אני מתאמן ביוגה שנה ללא שיפור תודה מראש

רוני שלום, לא רואים הצרות תעלת שדרה במיפוי. כל ניתוח מותאם לפתולוגיה, ומבלי לבדוק אותך לא ניתן לענות לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה