כאבי גב תחתון+צוואר+MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/07/2013 | 15:30 | מאת: עודד

לד"ר שלום רב, ברצוני לדעת האם ניתן לעשות MRI -על כל עמוד השדרה (C1-S2)בפעם אחת\ב מכה אחת?? הרקע: הנני סובל כשנה וחצי מפריצת דיסק בגב התחתון+בלט אשר עד היום גורמים לי להגבלה פיזית וכאבים (לא עברתי ניתוח-יודע זאת מתוצאות CT) לאחרונה יש לי גם נימול קבוע ביד שמאל (אחרי כאבי צוואר) ובאצבעות היד (אפילו 2 אצבעות איבדו שליטה לכמה דקות (בצורה רגילה בלי שעשיתי או החזקתי כלום ביד) ואז חזרו לעצמם. האם יש סיכוי שהחוליות הצוואריות שלי גם בדרך לפריצה? אשמח לתגובתך .עודד.

עודד שלום, עקרונית אין מניעה מביצוע MRI לכל חלק בגוף, כולל עמו"ש .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה