ספונדילוזיז

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/07/2008 | 11:46 | מאת: כנרת

שלום רב, מאובחן אצלי סקוליוזיז וגם ספונדילוזיז בחוליה L5 ד"ר סבתו שבתאי המליץ על ניתוח גב לגבי הספונדילוזיז לקיבוע החוליות 4-5 ולהשים שתל עצם. הייתי רוצה לדעת יותר מה הן ההשלכות של הניתוח הנ"ל, האם יהיה לי איזושהיא מגבלה? כמה זמן ההחלמה?, האם ייתכן שהספונדילוזיז נוצר כתוצאה מישיבה מרובה בעבודה? אודה לתשובתכם להנ"ל אני פשוט מיואשת. תודה, כנרת

לא ניתן לדון בהשלכות מבלי לראות הדמיה, מציע לך לדון עם ד"ר סבתו בדיוק מה הוא מתכוון לעשות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה