שלום רב.אני נותחתי בגב עקב שבר בחולייה d12 וקיבו

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/06/2013 | 00:18 | מאת: אלירן

שלום רב.אני נותחתי בגב עקב שבר בחולייה d12 וקיבוע ל-L1 ...למיטב זכרוני נותחתי על ידך אני כבר שבעה חודשים אחרי הניתוח ואני עדיין מתקשה בפעילות מוטורית כגון הליכה ישיבה ושכיבה..בנוסף כל האיזור מהגב התחתון ועד העקבים ברגליים "רדום" אצלי..השאלה שלי כמה זמן החלמה יש למקרה כזה והאם זה קבוע או חולף...אני בן 35 למקרה שזה משנה...בנוסף גם איזור המפשעה חסר.תחושה אצלי ואני מצנתר את עצמי על מנת לתת שתן...זה עובר או שזה תמידי?

אלירן שלום, אם אני זוכר נכון, הייתה לך פגיעת עמוד שדרה קשה מאוד..... ניתן לנסות לענות על שאלותייך לאחר בדיקתך אצלנו ברמב"ם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה