כאבי בצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2013 | 09:58 | מאת: noua

אני בת 45 סובלת מספר חודשים מכאבי צוואר שמקרינים לאוזניים ולפנים וידיים שנרדמות לפעמים בלילה. בבדיקת סיטי עמוד שדרה צווארי נמצאו האבחנות הר"מ. התור לרופא מומחה בעוד 5 שבוע ורופא משפחה לא יודע להסביר. אני ממש סובלת ובעיקר מבוהלת, מבקשת להבין את משמעות התוצאות ומה הטיפול. ממצאים: שינויים ניווניים קלים במבנה הגרמי. קוטר קידמי אחורי של תעלה הספינלית הגרמית תקין. בגובה C2-C3 בקע דיסק אחורי קטן גורם ללחץ על השק הטקאלי. בגובה C3-C4 בקע דיסק אחורי גורם ללחץ על השק הטקאלי. בגובה C4-C5 בקע דיסק אחורי קטן גורם ללחץ על השק הטקאלי. בובה C5-C6 מרווח בין חולייתי מוצר, היצרות נקב בין חולייתי מימין, אוסטיופיט אחורי ובקע דיסק אחורי גורם ללחץ על השק הטקאלי. בגובה C6-C7 בקע דיסק אחורי קטן, גורם ללחץ על השק הטקאלי. לא הודגמו בקעים דיסקים ביתר הסריקה. תודה מקרב לב

שלום, לא ניתן לתת משמעות לבדיקת הדמייה ללא בדיקה קלינית ושמיעת התלונות. אין ברירה אלא להמתין לבדיקת המומחה. הפורום לא מחליף אותו.... בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה