Notalgia Paraesthetica

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/05/2013 | 20:51 | מאת: דנה

אובחנתי כסובלת מ Notalgia Paraesthetica - הסימפטומים הם גרוד וצריבה בחלק העליון של הגב בצד שמאל ללא סימנים חיצוניים על העור.תופעה נוספת שהופיעה בחודשים האחרונים (לא יודעת אם יש קשר אבל חשוב לי לציין) הרדמות של כפות הידיים בלילה תוך כדי שינה ובמיוחד ביד ימין) מהמעט שקראתי הבעיה היא תוצאה של איזה שהם שינויים בעמוד השדרה. לא מצאתי הרבה חומר בעברית על התופעה - האם אפשר להרחיב קצת בנושא: טיפול, פרוגנוזה וכו'

דנה שלום, תופעה זו אינה בתחום עיסוק של מנתח עמו"ש. חומר יש למכביר בחיפוש גוגל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה