תוצאות CT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/05/2013 | 10:21 | מאת: פנינה

שלום ד"ר קיבלתי תשובות של CT ואני לא מבינה את הפירושים שלהם. תוכל בבקשה להגיד לי מה זה אומר? גובה של גופי החוליות שמור . מרווחים בינחולתיים שמורים . הנקבים הנוירלים הודגמו ללא הצרויות . אין עדות לסטנוזיס ספינלית . אלמנטים אחוריים הודגמו תקינים . בקע דיסקלי מרכזי קטן עם סימני לחץ קל על השק התקאלי בגובה L5-S1 . בליטה אחורית קלה בגובה L4-5. מה זה אומר בליטה אחורית בגובה L4-L5? מה הטיפולים שנוהגים לתת למקרים האלה? אני ודאגת מאוד כי הרגליים שלי יש תחושבת נימול וכאילו שורף. תודה רבה לך פנינה

פנינה שלום ה CT עקרונית תקין. ולשאלתך הבאה: אז מה אני עושה \ אז מה יש לי...? צריך לפנות לבדיקה לא וירטואלית בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה