הסבר לmri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/05/2013 | 18:31 | מאת: מוזס

ביצעתי mri צווארי עכב כאבים בצוואר ועמוד השדרה. כמו כן לפעמים האצבעות נתפסות לי והירכיים כואבות. בעבר עשייתי פיזוטרפיה והייתי במרפאת כאב אך לא עזר. בmri התשובה בסיכום: בקע c5=c6 פאראצנטרלי משמאל עם לחץ על השק ומגע בחוט שאלותי הן : מה הפירוש של הסיכום? האם עלי לעבור ניתוח? האם עכב תשובת mri אוכל לקבל פטור מחגור ומהרמת דברים כבדים והגבלת שעות עבודה מרופא אורטפד

מוזס שלום, הפרוש שיש לחץ על החוט משמאל בגובה הנ"ל. איני יודע אם עליך לעבור ניתוח מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה