שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/04/2013 | 09:40 | מאת: אתי

שלום ד"ר אם אין לך תשובות לשואלים מדוע אתה מנהל פורום. אתה לועג לשאלות ומפנה את כולם לגשת אליך להתייעצות כדי לקבל כסף!!!

אתי שלום, ראשית ,לא לועגים לאף אחד. שנית, אני לא מפנה אף אחד אלי אלא למנתח עמוד שדרה לבחירתו. מה לעשות שיש שואלים שאינם קוראים את הנחיות הפורום ולכן הם נענים על כך ששאלותיהם אינם יכולות להענות במסגרת הפורום. אם תעייני בצורה מסודרת בשאלות הפורום תווכחי לדעת שהשאלות העניניות נענות בצורה מדויקת. להשמיץ, זה הכי קל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה