תוצאות EMG מה בדיוק הבעיה ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/03/2013 | 20:35 | מאת: קלריס ווקנין

אני פונה כאן בשאלה מה אומרות תוצאות הבדיקה הזאת שערכתי ב-21/3/2013 מכיוון שתור לאורטופד שלי יש רק בעוד חודש ואני בסרטים ממה שאני קוראת באינטרנט. הייתי רוצה לדעת את האמת כבר עכשיו.תוצאות הבדיקה נכתבו כך, סיכום: יש עדות לתסמונת התעלה הקרפלית דו צדדי, בינונית. יש לציין שקיימת דנרבציה פרוקסימלית חלקית מגובה C-5-6-7 מתאים לרדיוקולופטיה צווארית. מקווה לקבל תשובה במהרה כי כבר יש לי לחצים בחזה מהמידע באינטרנט. תודה מראש קלריס ווקנין.

קלריס שלום, קחי אוויר, לא מתים ממה שיש בבדיקה. יש לחץ עצבי באזור שורש כף היד שמקורו או בלחץ מקומי או בלחץ שחלקו בחוט השדרה הצווארי

30/03/2013 | 22:57 | מאת: קלריס ווקנין

בהמשך לשאלתי ותשובתך שלא מתים מכך את זה הבנתי עוד קודם מה ניתן לעשות בנידון.אני כמעט ולא ישנה בלילות מכאבים עד למצבים של עילפון מכאב. יש לציין שלפני קרוב לשלוש שנים עברתי תאונת דרכים והיה לי שבר בסקפולה השמאלי שיתכן מאוד שהפך לקרע (גם זה בבדיקה) האם יש קשר בין הדברים והדבר קרה עקב השבר בסקפולה . אשמח לקבל תשובה קצת יותר מפורטת. תודה מראש קלריס.

שאלותייך לא קשורות לפורום הזה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה