C.T.נמוף קרינה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/02/2013 | 00:32 | מאת: אלומה

בשל כאבי ראש תכופים (פעמים עד ארבע ימים בשבוע שמקורם צאוורי, ובשל כאבים כמעט כרוניים ברגל שמאל שמקורם ככל הנרהא עמוד שידרה יש לי הפניה לC.T. בשני האזורים. גם במרכז הגב יש לי כאבים חזקים לעיתים קרובות שהחמירו לאחרונה. 1. האם ניתן לבצע C.T. נצוך קרינה בעמוד שידרה והיכן? 2. אני חוששת מרמות הקרינה הגבוהות , ולכן אודה מאד אם תפרט קצת על היתרונות מול החסרונות ומה מומלץ לעשות בתודה אלומה

אלומה שלום, אין דבר כזה CT נמוך קרינה. אין יתרונות או חסרונות , השאלה מה מחפשים ולפי זה מכוונים לאיזה בדיקה לבצע.

14/03/2013 | 14:33 | מאת: אלומה

כאבי הראש הפכו על בססי יום יומי לרוב מלווים בכאבי צאוור ויש גם תחושה לחץ בראש (כאב חד +לחץ מהפנים החוצה), מלווה בסחרחורות... איזה בדיקה/ה מומלץ לעשות? האם בבדיקת CT לראות אם יש לחץ על חוט השידרה? או בניסוח אחר מה ניתן לראות C/T/ צאוור? בתודה אלומה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה