כאבי צוואר ושאלה של דחיפות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/01/2013 | 21:59 | מאת: מיקי

שלום רב, אני בת 30 סובלת שנה מכאבים קשים צוואר ימין ומעט מתחת לגובה הכתפיים ובין החיבור של הכתף לצוואר שמקרין לשכם ימין. יש אופי של התכווצויות מתיחות וכמו צביטה שבין שכם לבין עמוד השידרה פחד שלי זה ששבוע אחרון בכל סיבוב של הראש יש חיכוך שלא מלווה בכאב שאני שומעת מאוזן ימין מאיזור החיבור של הצואר לכתפיים. אני רק בת 30 ומאוד מפחדת כי אני לא יודעת אם אני צריכה לקחת שבוע חופש ולרוץ בין רופאים בגלל הרגשה רעה. האם בגלל המיקום יש סכנה ? מה זה יכול להיות?

מיקי שלום, לא אוכל לנחש במה דברים אמורים דרך חישני האינטרנט, אין לך ברירה אלא להתיעץ .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה