פריצות חוזרות.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/01/2013 | 16:38 | מאת: אופיר

שלום, אני לאחר 2 ניתוחי דיסקטומיה וכיום עם פריצה נוספת באותו דיסק (L5-S1). הומלצו לי שתי אפשרויות לניתוח: 1. הסרת הדיסק. 2. הסרת הדיסק וקיבוע. המלצת הרופא היא לבצע את התהליך ללא קיבוע. רציתי לדעת מהם היתרונות והחסרונות של כל אחת מהשיטות. תודה.

אופיר שלום, לא ניתן לדון בכך מבלי לראות את ההדמיה שלך עקרונית- קיבוע הוא ניתוח גדול יותר עם הגבלה יחסית שתווצר בתנועות עמ"ש שיקובע. מקובל לבצע קיבוע לאחר 2 פריצות חוזרות באותו גובה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה