spondylosis lumbars , spinal stenosis

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/01/2013 | 10:41 | מאת: אילן כהן

אימי, בת 67, סובלת מכאבי גב זמן רב עם הקרנה לרגל שמאל. לאחרונה חלה החמרה. הרופא המטפל אבחן זאת כ- spondylosis lumbars , spinal stenosis. ממליץ על התערבות כירורגית. א. האם קיימים פיתרונות אחרים? ב. האם הפיתרון הכירורגי הוא הפיתרון הנכון יותר ? ג. מה המשמעות של החלמה מניתוח כזה ? ד. מה סיכויי ההצלחה של ניתוח כזה ? בברכה, אילן כהן

אילן שלום, ברור לך שלא ניתן לדון במקרה פרטני בפורום אינטרנטי מבלי לבדוק אותה ואת ההדמיה שלה....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה