והיה העקוב לזקוף?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/12/2012 | 18:25 | מאת: ronit

שלום, אבא שלי, בשנות השמונים המאוחרות,נעשה ממש כפוף בשנים האחרונות. יש לי גם הרגשה שהמצב מחמיר מיום ליום) זה הגיע למצב שאינו יכול לישון על הגב ואינו יכול להניח את הראש ישירות על המיטה - הוא חייב כרית וכן יכול לישון רק על הצד. האם ניתן להחזיר אותו ללכת זקוף? (בלי ניתוחים) ומה צריך לבקש מקופת החולים. בתודה ובברכה חג חנוכה שמח רונית

רונית שלום, אבא שלך סובל ככל הנראה משברים דחוסים על רקע אוסטאופורוזיס. היות והפורום עוסק בניתוחים, הרי ששאלתך צריכה להיות מופנית לגורם המתאים.

09/12/2012 | 08:29 | מאת: ronit

שלום ד"ר ליאור מרום, אודה לך באם תאמר לי למי אני צריכה לפנות בקופת החולים (הכללית). בברכת חג חנוכה שמח. רונית

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה