פריצה חוזרת אחרי ניתוח למיניקטומי L5-S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/12/2012 | 14:03 | מאת: רמי

שלום רב.. קודם כל תודה על ההתייחסות שלך לכל השאלות שלי בעבר... השבוע הייתי אצל המנתח שלי שבדק קלינית ושלח אותי ל-MRI עקב תחושות של נימול ברגל שמאל וחולשה רצינית...ואמר לי כי יכול להיות שמדובר בפריצה חוזרת או פריצה בחוילות אחרות ורק אחרי בדיקת MRI ניתן לדעת.. שאלתי היא במידה ויש פריצה חוזרת מה עושים האם יש טיפול חוץ מטיפול ניתוחי ואם זה רק ניתוחי אז איזה ניתוח עושים.. אני אשמח מאוד אם תעזור לי ...

רמי שלום, לא אומרים הופ לפני שקופצים.... פתרונות לא חסרים, תלוי בממצאים. מקווה שברור לך שלא תוכל לקבלת בפורום פתרונות לבעיתך מבלי להבדק באופן פרטני ע"י גורם מקצועי.

08/12/2012 | 20:49 | מאת: רמי

שוב תודה על ההתייחסות שלך.. אתה צודק במאה אחוז אני פשוט בלחץ .. אני אמור לעבור בדיקת MRI במהלך השבוע ואני אשמח להגיע אליך לבדיקה רק אם אפשר לרשום לי דרכי התקשרות והאם אתה עובד עם כללית מושלם וכמה כסף זה עולה תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה