ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/09/2012 | 15:03 | מאת: שש

אני צריך לעבור קיבוע יש לי שבר בחוליה האם זה יכאב אחרי הניתוח והאם צריך להיות עצבים

שלום ל ששש כמו כל ניתוח ובדומה לאחרים, גם ניתוח עמו"ש גורם לכאבים אחרי....

09/09/2012 | 13:50 | מאת: שש

בני אמור לעבור נתוח קבוע לאחר שנמצא. בהדמיה שבר דנס בעצם c2 .הוא מצא פורום זה לבדו סיפר לנו על השאלות ששאל.השאלה על העצבים מתיחסת כנראה לכך שהוא חיבר את פרוש המילה נירולוגיה לכך שהוא מאד לחוץ וקצת עצבני לפני הנתוח. (אנחנו מחכים לאישור לנתוח בארה"ב לפי חוות דעת פרופ' מנצז מאיווה). תודה על תשובתך ולפי בקשתו של בני נשמח אם תוכל לציין מה מספר ימי ההתאוששות ואם זה שכיח שילדים עצבניים כל כך לפני נתו ח כזה.(הילד בן 12).

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה