כאבים חזקים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/08/2012 | 10:58 | מאת: זהבה דרור

שלום. זה כחודש שאני סובלת מכאבים חזקים מאד ברגל ימין בקטע שמעל ברך ימין ועד למפסעה. הכאבים מדמים כוויה וזרמים חשמליים חזקים. הכאבים מלווים אותי כל היום והלילה. קיבלתי טיפות טרמדקס אך הנ"ל גרמו לי לאלרגיה בחלל הפה [התנפחות החיך והענבל] הייתי אצל מומחה גב ועמוד השדרה שאמר שאין לי בעייה גבית! [וזאת ללא בדיקות שיאששו אבחנה זו]. הלכתי לנוירולגית שאמרה שאכן זה בא מהגב ושלחה אותי לעשות EMG. האבחנה- רדיקולופטיה כרונית L3-4 מימין. לגבי בדיקת MRI טרם קיבלתי אישור לנ"ל. ובינתיים הכאבים בלתי נסבלים ואין לי מנוח לא בישיבה, לא בעמידה ולא בהליכה. הייתי מעוניינת לקבל הנחיות, הסברים, בבקשה עזרה!. תודה, תודה

זבהב שלום, אשמח לתת הסברים לאחר שתשלימי את בדיקת ה MRI, בינתיים ניתן לנסות טיפול במרפאת כאב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה