למינטומי? למינה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/08/2012 | 08:11 | מאת: דנה

קרובת משפחה החיה בארה"ב כתבה לי: MRI results: severe spinal canal stenosis caused by a bulging disc. The spinal specialist recommends surgery. over the past year I’ve suffered from severe lumbar stenosis that became more and more debilitating. On Monday I underwent a laminotomy to relieve the pressure on the spinal nerves. ברצוני לדעת מה היא למינה ומה הפרוצדורה? הנוירוסרג'ון היה לגמרי החלטי לאחר שראה את תוצאות האמ אר איי בפגישה אחת בודדת. שאלה נוספת: בהיותה בת 67, האם - בהנחה שהניתוח הצליח לגמרי - זה מבטיח לה איכות חיים ממושכת במה שקשור לחוליות הלומבריות או שמא יש סכנה שהעומד על החוליות האחרות יגבר בעקבות הפעולה? מודה מראש על תשובה מפורטת. אגב, זה היה ניתוח פתוח.

דנה שלום, מדובר על פעולה של שחרור לחץ לתעלת השדרה תקווי שזה מבטיח, שאכן הניתוח הצליח....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה