ציסטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2012 | 18:37 | מאת: מתי

שלום רב לאחר כ-8 חודשים של כאב בגב תחתון בצד ימין עם הקרנה לרגל עד לעקב הרגל נשלחתי לסיטי ע"ש+ מיפוי עצמות ע"י אורטופד כללי שאבחן בלט בדיסקL5-S1 ואמר שזה כנראה מקור הכאב ושלח אותי למומחה גב ע"ש. הלכתי לשיבא(אני מבוטח מכבי) למומחה גב והוא אמר לי שאעשה גם MRI . עשיתי, וחזרתי אליו ושם ראו את האבחנה שהמומחה אמר לי:DISC DISPLACEMENT NOS 722.2 דיסקופטיה L5-S1 עם בלט קטן מרכזי ימני ובעיקר כיסית פרינאורלית/נוירינומה על שורשL1 (אם הבנתי נכון את שם השורש).ובהמלצה כתב לי ייעוץ נוירוכירורגה. אני כמובן נבהלתי ופחדתי מאוד אך האורטופד גב ע"ש אמר לי שלוש פעמים שזה לא ממאיר או מסוכן ושאני יכול להרגע. ולכן אני פונה אליך בשאלה מה הלאה? ומה אמור נוירוכירורג לעשות לי? האם יש פתרון לבעייתי ואיזה? אני סובל כרגע מכאבים ולוקח נוגד כאבים לפי הצורך או זריקת וולטרן . אודה לך על התשובה ועל ניסיונך עם בעיה זו עם אנשים אחרים.תודה מראש!

מתי שלום, אם אורטופד עמ"ש הפנה אותך לנוירוכירוג משמע שהבעיה אינה קשורה בתחומו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה