ניתוח shila

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

19/07/2012 | 14:43 | מאת: דיאנה

שלום רב, האם יש מידע על ניתוח shila? האם נעסה כבר ניתוחים בארץ? אם כן, באיזה בתי חולים? תודה מראש

דיאנה שלום, מה זה ניתוח SHILA ???

19/07/2012 | 18:20 | מאת: דיאנה

אני בת 11, סובלת מ- cp בשנים אחרונות סובלת מעקמת קשה, היום אחרי צילום חוזר יש החמרה במצב (צילום ראשון בשנת 2009 עקמת 52 מעלות) חודש אחרי, עם טיפול בחגורה (מחוך) צילום במחוך 25 (ללא שינוי במשך שנתיים) היום יש החמרה, 51 במחוך, רופאים ממליצים על ניתוח מסוג shila הבנו שהניתוח הנ"ל, יותר נכון החומר אצמו מאפשר לעמוד השידרה להמשיך לגדול..הניתוח עם חומר החדש קיים רק שנה ומשהו. הורים מנסים למצוא מידע במחשב- ואין כלום. יכול להיות שבאינטרנט הוא מופיע בשם אחר או הגדרה אחרת?" אבל זה משכתוב בהמלצת רופא. תודה )))

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה