טיפול חדשני בכאבי גם לאחר פרחצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/07/2012 | 15:11 | מאת: הנרי

שלום סובל כחודש מפריצת דיסק L4-L5 כאשר ביצוע CT המסקנה של הרופא מומחה שאין צורך בניתוח אלא בטיפולים אלטרנטיבים כמו דיקור שחייה ושיאצו .סובל מהקרנה לרגל ימין עד הברך . הובא לידיעתי שקיים טיפול חדש שיכול להוריד הכאבים באופן משמעותי והוא : ORTOKINE .הזרקה של דם המטופל לאחר שעבר תהליך מסויים . האם טיפול זה יעיל למי שסובל מפריצת דיסק ? האם הטיפול גם יעיל למי שסובל מפריצת דיסק ישנה כשנתיים ? בתודה מראש הנרי

08/07/2012 | 15:18 | מאת: הנרי

שלום רינה תודה על תגובתך -אך אני בקשתי מהמומחה תשובה לגבי השיטה שנקראת : ORTOKINE -ולצערי לא קבלתי תשובה שלאלתי . הבעיה שזה סוג טיפול חדש שאינו מוכר לי ורציתי לקבל התיחסות מקצעות לשיטת הטיפול הזאת . בתודה הנרי

הנרי שלום, טיפול כזה, לא מוכר בספרות הרפואית כמקובל לטיפול בפריצת דיסק מתני !!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה