בקע דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/06/2012 | 20:04 | מאת: שולי

שלום, אני סובלת מכאבי גב עם הקרנה לישבן ולרגל ימין ותחושת נימול וכבדות ברגל שמאל. ב MRI נמצא: L5-S1 ניוון קל של הפסטים. L4-L5 ניוון של הפסטים והפלבום וכן אובדן גובה וסיגנל בדיסק. בנוסף בקע דיסק פארא מדיאני מימין הגורם ללחץ קל על השק ללא היצרות הנקבים. L3-L4 ניוון קל של הפסטים. האם מלבד הבקע, הכוונה היא שיש הצרות של התעלה? האם הטיפול הינו ניתוח? ואם כן באיזה ניתוח מדובר? תודה

שולי שלום, קשה להגיב מבלי לראות את הבדיקה בעצמי ולבדוק אותך. רק לאחר כל הנ"ל- ניתן לדון בדרך טיפול.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה