איכות חיים עם מיטת CERAGEM

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/01/2009 | 18:27 | מאת: רותי

לפני כשנה וחצי חלייתי בדלקת פרקים קשה קיבלתי המון תרופות וזריקות. למרות שידעתי על נפלאות המיטה מכוון שבעלי היא עובר טיפולים במיטה עדיין היו לי ספקות אבל כשבעלי התעקש ורכש אותה התחלתי לעבור טיפולים יום יומים. היום יש לי הקלה רבה ומשמעותית בכאבים אפילו הורדתי תרופות היום אני אישה שיכולה לקום ללא כאבים ולישון כמו בן אדם רגיל בלילה. המיטה יכולה לעזור:כאבי פרקים,בעיות בעמוד השידרה,פריצת דיסק,אסטמה וגם לאנשים בריאים. לכל המעוניינים בטיפולים אני נמצאת באזור חדרה פלאפון: 052-8541774

15/06/2009 | 17:49 | מאת: רון

אני הולך לטיפולים בסניף סגרם ברעננה. מיום הראשון של הטיפולים אני מרגיש יותר אנרגטי, יותר מרוכז. התחלתי שוב לעשות הליכות בערב ורגליים לא כאבות, אישתי עושה טיפולים איתי ביחד.זה עזר לה לבריכת השטן וציסטיטיס. כדורים שהיא קיבלה , כבר לא מחדשת את המירשם אפילו! סרגם זה ממש בריאות.

15/06/2009 | 17:49 | מאת: רון

אני הולך לטיפולים בסניף סגרם ברעננה. מיום הראשון של הטיפולים אני מרגיש יותר אנרגטי, יותר מרוכז. התחלתי שוב לעשות הליכות בערב ורגליים לא כאבות, אישתי עושה טיפולים איתי ביחד.זה עזר לה לבריכת השטן וציסטיטיס. כדורים שהיא קיבלה , כבר לא מחדשת את המירשם אפילו! סרגם זה ממש בריאות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה