פגיעה בעקבות מסאג

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/05/2012 | 03:06 | מאת: חיים

לפני כשנתיים עברתי תאונה שךאחריה עברתי מסאגים או איך שזה יקרה בכל מקרה במהלך הטיפול שמו לי על הגב תחתון אלקטרודה עם זרם , בעוצמה גבוהה של כ 85+ כ 20דקות דבר זה נעשה מספר רב של פעמים כיום אני סובל מכאבים במותן/אגן ומקרין לכל אורך רגל שמאל לא יודע אם זה עצב או שריר האם ישנו סיכוי שנעשה לי נזק בעקבות הטיפול הזה (לא נעשה בארץ )

חיים שלום, שאלתך היפוטטית לחלוטין לא נתנת לתשובה הגיונית.

10/05/2012 | 02:06 | מאת: חיים

לא מבין את תשובתך והגיחוח שבה זה מקרה שקרה לי,אולי איני מסביר את עצמי נכון אולי אך במסגרת טיפול רפואי שעברתי הונח על הגב התחתון שלי מרובע שחובר למכשיר שנתן פולסים של זרם בעוצמה של כ 80-85 ,כן איני טועה כיום יש לי כאבים בגב תחתון בעיות בישור ועוד שאלתי הייתה פשוטה האם יתכן שבעקבות הטיפול עם מכשיר זה יכול להיות פגיעה כל שהיא

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה