רגישות לקור

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/04/2012 | 17:11 | מאת: אביבה

שלום, לפני כ 4 שנים שמתי לב כי יש לי כאב ברגל שמאל (מכף הרגל ועד מעל הברך.)עקב קור. התופעה הזו הוחמרה מאוד וגורמת לי לכאב נוראי. כשאני מחממת את הרגל הכאב חולף. הכאב מופיע גם בקיץ, כשהרגל חשופה והמזגן דולק. אולם בחורף הוא גורם לי לסבל רב. אני בת 48, בריאה ועוסקת בפעילות גופנית ואין לי כאב במאמץ. לאימי יש טרשת נפוצה . CT ע"ש מותני, הדגים בגובה L4-5 בקע אליפטי אחורי מרכזי ומעט שמאלי בעומק 4 מ"מ עם לחץ מינורי על קדמת השק הטקאלי. בגובה L5-S1 מודגם בקע דיסק מסוייד אחורי מרכזי, בעומק 7 מ"מ עם לחץ על קדמת השק הטקאלי ואובליטרציה של השומן האפידורלי. EMG - רדיקולופטיה בגובה S1 מימין בדרגה קלה. H REFLEX התקבל ארוך מימין. US ורידי ברגלים תקין. בדיקות הדם תקינות . מזה מספר חודשים נעשה בירור אצל אורטופד, נוירולוג וראומטולוג ולאף אחד מהם אין מושג במה מדובר . אודה לך באם תוכל לכוון אותי. בברכה,

אביבה שלום, ממליץ לך להתיעץ עם מנתחי עמו"ש באופן פורמלי, לא ניתן לעזור לך בצורה אינטרנטית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה