בעיית צוואר והירדמות 2 כפות ידיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/04/2012 | 18:14 | מאת: ציון

שלום, בבדיקת סיטי מלפני 4 שנים בגובה c5 c6 הנקבים הבינחוליתיים מוצרים מאוד,c3-4 מוצר,c4-5 מוצרים קלות.כ"כ מודגם בלט אחורי של הדיסקית עם לחץ קל על השק הדוראלי.בסריקה C7-D1 המבנים הגרמיים והדיסקית תקינים. מאז4.5 שנים אני סובל קשות מצוואר תפוס כל הזמן ופיזיוטרפיה די עוזרת. בחודשים האחרונים כל היום כפות הידיים רדומות וזה מתחיל מהמרפק. השבוע עשיתי בדיקת emg והבודקת אמרה שהבעיה מגיעה מהצוואר. Normal nerve conduction study. Denervation and reinnervation with reduced recruitment in the Rt Triceps,both Pronator teres muscles.The results are compatible with Rt C -C7,Lt C6 Roots lesion,may be compatible with cervical myelopathy. סביר שהבעיה מגיעה מהצוואר,מה עושים?מהן האפשרויות הניתוחיות בצוואר?

ציון שלום, האפשרויות רבות, רק לאחר MRI ודיון עם מנתח עמו"ש אין תשובות אינטרנט לבעיות מסוג זה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה