מה הסיבה להפסקת הלירמיט?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/03/2012 | 10:58 | מאת: לירמיט

לפני כשנה חוויתי זרמים בגוף בזמן הורדת הראש קדימה.דהיינו לחץ על החוט השדרה.שבעיקבתיה הומלץ על הניתוח לשיחרור לחץ החוט השדרה.מאז כ7 חודשים כבר אין זרמים בזמן הורדת הראש.אי לכך הרופא לא ממליץ לניתוח עקב השיפור.אך מה הסיבה שהלחץ ירד מחוט השדרה?איזה תהליך קרה כאן?הדיסק שבלט הוא דינמי?אשמח לתשובה עינינית.ולא תשלח אותי למנתח.זה שאלה כללית ולזה מיועד הפורום

ראשית, אתה חוצפן ! שנית-הדיסק אכן דינמי, יתכן והלחץ ירד. בכל מקרה, לא על סמך פרמטר אחד בבדיקה קלינית מחליטים על ניתוח או לא לנתח...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה