כאבי גב קשים לאחר דיקור מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/03/2012 | 00:13 | מאת: בל

שלום, עברתי דיקור מותני עקב חשד לדלקת קרום המוח. הבדיקה יצאה תקינה.. אך מאז הבדיקה אני סובלת מכאבי גב קשים, ממש קושי לעמוד או לשבת. כבר עברו ארבעה ימים והכאב אינו חולף... האם זה יכול להיות מסוכן? מה הסיבה לכאב? אני מאותו יום מושבתת במיטה ולא זזה בגלל הכאבים.. אני מפחדת שנגרם נזק בלתי הפיך לעמוד שדרה... האם זה ייתכן? מה ניתן לעשות? תודה

בל שלום, יכול להיות שקרתה דליפת נוזל שדרה לחלל השדרה. ממליץ להבדק על ידי נוירולוג בהקדם.

04/03/2012 | 22:47 | מאת: בל

ניגשתי אתמול לבית החולים.. ואמרו לי שצריך לחכות ולראות אם עובר לבד.. אני עדיין מודאגת ולא שקטה.. האם הינך חושב שעליי לפנות לעוד רופא לעוד חוות דעת.. האם זה יכול להיות מצב מסכן?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה